fbpx

Circulariteit met behulp van wormen

Dat circulariteit het nieuwe afval scheiden is, is steeds groter aan het worden. De Urban Composter , beter bekend als het wormenhotel is daar bij uitstek een fantastisch voorbeeld voor. Het is een vermicomposteer-meubel waarmee je als horeca onderneming op eigen locatie jouw GFT-afval wordt omgezet tot een zeer rijke voeding voor de bodem: wormencompost. In Amsterdam zijn er tot u toe al 10 van de meubels te zien en het zal in 2018 flink toe gaan nemen

https://social.tippr.nl/circulariteit-met-behulp-van-wormen

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg