Dat circulariteit het nieuwe afval scheiden is, is steeds groter aan het worden. De Urban Composter , beter bekend als het wormenhotel is daar bij uitstek een fantastisch voorbeeld voor. Het is een vermicomposteer-meubel waarmee je als horeca onderneming op eigen locatie jouw GFT-afval wordt omgezet tot een zeer rijke voeding voor de bodem: wormencompost. In Amsterdam zijn er tot u toe al 10 van de meubels te zien en het zal in 2018 flink toe gaan nemen
Circulariteit met behulp van wormen
https://social.tippr.nl/circulariteit-met-behulp-van-wormen
Laatste artikelen
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
TIPPR-team - 0
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...
TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen
TIPPR-team - 0
We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Insight
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.