fbpx

COCKTAILTIME: Bloody Mary

De bloody mary kennen we allemaal. Een ouderwets drankje dat voornamelijk bestaat uit tomatensap en vodka. Je kunt er een hoop kanten mee op, dus wees vooral lekker creatief! Hieronder een recept, waarbij je met de garnering zelf aan de slag kunt gaan.

Wat heb je nodig?
Tomatensap (2,5 deel)
Vodka (1 deel)
Worchestershire saus
Citroensap (1 barlepel)
Tabasco (naar eigen smaak)
Basilcum (1 blaadje)
Zwarte peper
Garnering: lekker hartig
1 deel = 30 ml

Hoe maak je dit?
1. Gebruik een tumbler glas of een long drink glas half gevuld met ijs. Schenk eerst 1 barmaatje vodka, een paar druppels tabasco en worchestershire saus in het glas.

2. Vul het glas met tomatensap voeg fijn gesneden basilicumsnippers toe van 1 basilicum blaadje en een squeeze citroensap. Roer dit kort in het glas met een barlepel.

3. Garneren met vers gemalen zwarte peper en mooie hartige garnering. Klassiek garneer je met selderij. Maar je kunt ook culinair garneren met een prikker tomaat met mini mozzarella of bijvoorbeeld een gegrilde garnaal!

Foto: thenovicechefblog.com

https://social.tippr.nl/cocktailtime-bloody-mary

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg