fbpx

COCKTAILTIME: Collins

Wij krijgen geen genoeg van heerlijke zomercocktails. Niks is lekkerder dan een verfrissend drankje op een warme zomeravond. Gasten zullen helemaal wild worden van de Collins.

Ingrediënten:
– 60 ml oude of korenwijnjenever
– 30 ml versgeperst citroensap
– 15 ml suikersiroop (verhouding 2:1)
– Top met sodawater
– Citroen

Bereidingswijze:
1. Schenk de jenever, citroensap en suikersiroop in een shaker gevuld met ijs.
2. Shake hard tot de shaker ijskoud is.
3. Schenk uit en strain in een Collins-glas gevuld met ijsblokken.
4. Top met sodawater, geef een ‘gentle stir’ en garneer met een citroenpartje.

Bron: Esquire

https://social.tippr.nl/cocktailtime-collins

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg