fbpx

COCKTAILTIME: Salted Gin Rickey

De originele Rickey was er eentje met bourbon en was geboren in 1880. Een aantal jaren later kwam ook dry gin op de markt en de ingrediënten werden veranderd. De Gin Rickey werd geboren en trok al gauw alle aandacht naar zich toe. Een echte Rickey bevat geen suiker en moet ijskoud geserveerd worden. In plaats van suiker wordt er zout gebruikt, wat een heel aangename smaak geeft.

Wat heb je nodig:
– 50 ml Dry Gin
– 25 ml limoensap
– 1 gram zout
– bruiswater

Hoe maak je het:
1. Plaats wat ijsklontjes in een glas
2. Giet de ingrediënten erin
3. Roer totdat het goed gecombineerd is
4. Garneer met een limoenblaadje

Easy does it!

https://social.tippr.nl/cocktailtime-salted-gin-rickey

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg