fbpx

Communiceren met Jongeren?

Het werkgeluk van de jongere generaties hangt samen met de aandacht die hij/zijn krijgt. Een momentje om het werk te bespreken, een vergadering of een positief appje is niet genoeg.

De kans op verbinding met deze medewerker wordt echt groter wanneer de frequentie van een-op-een gesprekken hoger is. Let er op dat er in de gesprekken voldoende ruimte is voor zowel het functioneren als het werk- en privégeluk. Hierdoor zal de betrokkenheid van de medewerker bij jouw zaak toenemen.

Tekstcredit: Rondje Horecapersoneel & het boek: Binden & Boeien op de kaart

https://social.tippr.nl/communiceren-met-jongeren

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg