fbpx

Consument wilt meer deskundigheid

Doordat steeds meer consumenten meer willen leren over wijnen en gedistilleerde dranken, dient er steeds meer deskundig personeel te komen. Gelukkig zijn we wel al een eindje op weg! Dit moedigt professionals aan om erkende kwalificaties te behalen en horecagelegenheden om een sterkere prioriteit te leggen op formele training, zodat ze beter kunnen voldoen aan de verfijnde smaak van hun klanten. Zorg ervoor dat het personeel daarop goed getraind is, zodat de beleving een stuk beter kan worden. Fijn voor je gast en leuk voor jezelf!

https://social.tippr.nl/consument-wilt-meer-deskundigheid

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg