fbpx

Cotton Candy Baked Alaska

Bij het Chinese restaurant Philippe Chow in New York kunnen gasten een spectaculair dessert bestellen. Het dessert genaamd ‘Cotton Candy Baked Alaska’ is een klassiek dessert gemaakt van cake, ijs en geslagen eiwit. Niks nieuws zou je denken. Die elementen komen wel vaker voor in een gerecht. Baked Alaska wordt ook wel ‘omelet Sibérienne’ of ‘omelette Norvégienne’ genoemd. Wat is er nu anders aan dit dessert? Normaal gesproken zijn het de eiwitten die gebrand worden maar Philippe Chow bedacht er nog een wolk van suikerspin omheen die wordt gebrand met rum. Super tof om aan tafel te serveren.

https://social.tippr.nl/cotton-candy-baked-alaska

Laatste artikelen

Fish Tales Conserveria: vraag nu een gratis sample aan.

Fish Tales Perfect voor de horeca, want deze nieuwe blikjes zijn niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher op tafel.  Fish Tales Conserveria: Ontdek een wereld...

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg