fbpx

Courgetti, de pasta van courgette

Pasta, de verzamelnaam voor deegwaren gemaakt van tarwemeel, wordt de laatste tijd steeds meer bestempeld als een gerecht met te veel koolhydraten en calorieën. Steeds vaker zie je de courqetti daarvoor in de plaats komen; spaghetti van geraspte sliertjes courgette. Nét even anders en daarnaast gezonder. Courgette spaghetti is de ideale manier om eenvoudig je favoriete pastagerecht na te maken met extra groenten en laag in calorieën. Het is belangrijk dat je een courgette in mooie dunne slierten krijgen, liefst zo lang mogelijk, om het effect van echte spaghetti te krijgen. Een ideale tool daarvoor is de Spirelli, inmiddels bij de meeste kookwinkels (en overal online) te koop voor een paar tientjes. Ook een mandoline werkt hiervoor goed. Je kunt de courgetteslierten rauw, gebakken of (kort) gekookt eten. Een lekkere saus erbij en je hebt een overdosis verse groente!

https://social.tippr.nl/courgetti-de-pasta-van-courgette

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg