fbpx

Courgetti, de pasta van courgette

Pasta, de verzamelnaam voor deegwaren gemaakt van tarwemeel, wordt de laatste tijd steeds meer bestempeld als een gerecht met te veel koolhydraten en calorieën. Steeds vaker zie je de courqetti daarvoor in de plaats komen; spaghetti van geraspte sliertjes courgette. Nét even anders en daarnaast gezonder. Courgette spaghetti is de ideale manier om eenvoudig je favoriete pastagerecht na te maken met extra groenten en laag in calorieën. Het is belangrijk dat je een courgette in mooie dunne slierten krijgen, liefst zo lang mogelijk, om het effect van echte spaghetti te krijgen. Een ideale tool daarvoor is de Spirelli, inmiddels bij de meeste kookwinkels (en overal online) te koop voor een paar tientjes. Ook een mandoline werkt hiervoor goed. Je kunt de courgetteslierten rauw, gebakken of (kort) gekookt eten. Een lekkere saus erbij en je hebt een overdosis verse groente!

https://social.tippr.nl/courgetti-de-pasta-van-courgette

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg