fbpx

Couscous stomen werkt een stuk beter!

Een gerecht dat we niet zo vaak op de kaart zien, maar wel altijd lekker is: couscous. We zijn eraan gewend geraakt om onze couscous te laten wellen in heet water. Helaas is dit toch niet de juiste manier. In plaats van wellen, moeten we de couscous stomen. Door je couscous te stomen wordt de korrel groter, luchtiger en raken alle korrels los van elkaar. Zo krijg je dus een luchtige couscous. Dat klinkt en smaakt toch iets lekkerder dan de klonterige couscous zoals we hem wel eens hebben meegemaakt.

https://social.tippr.nl/couscous-stomen-werkt-een-stuk-beter

Laatste artikelen

Met elke kilo koffie plant je één boom

Café Intención Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...

Eilles Tee

J.J.Darboven Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg