fbpx

Couscous stomen werkt een stuk beter!

Een gerecht dat we niet zo vaak op de kaart zien, maar wel altijd lekker is: couscous. We zijn eraan gewend geraakt om onze couscous te laten wellen in heet water. Helaas is dit toch niet de juiste manier. In plaats van wellen, moeten we de couscous stomen. Door je couscous te stomen wordt de korrel groter, luchtiger en raken alle korrels los van elkaar. Zo krijg je dus een luchtige couscous. Dat klinkt en smaakt toch iets lekkerder dan de klonterige couscous zoals we hem wel eens hebben meegemaakt.

https://social.tippr.nl/couscous-stomen-werkt-een-stuk-beter

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg