Als horecaondernemer vind je het natuurlijk belangrijk om alles uit je zaak te halen en je omzet te vergroten. Het optimaliseren van je daluren kan een slimme manier zijn hiervoor. Dynamic pricing zou je kunnen helpen bij het optimaliseren van deze uren. Met dynamic pricing pas je de verkooprijzen aan, adhv variable factoren. Tijdens daluren zullen prijzen dus lager liggen en hiermee trek je meer gasten. Je kunt hiermee oneindig creatief zijn. Belangrijk is wel dat je zorgt voor constante kwaliteit.
Daluren benutten
https://social.tippr.nl/daluren-benutten
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.