Keukens volledig ingericht op de delivery markt. Geen front-office meer. Alles is gebaseerd op het zo snel mogelijk klaar hebben voor de bezorger. Hoe sneller de bezorger weg kan hoe hoger je op de bestellijst komt als restaurant
Dark kitchen
https://social.tippr.nl/dark-kitchen
Laatste artikelen
Duurzame Reiniging in de Horeca
TIPPR-team - 0
Ecolab - MAXX Synbiotic
Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...
Gratis naar de Horecava met TIPPR
TIPPR-team - 0
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...
Insight
Gratis naar de Horecava met TIPPR
Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.