fbpx

De eerste bouillonbar

Koks en niet-koks werken wekelijks/dagelijks met bouillon. Het is een goede basis voor soepen, sauzen en stoof gerechten. Bouillon heeft voor veel mensen ook een nostalgisch gehalte. Wanneer je vroeger ziek was kreeg je een kopje bouillon en daarna voelde jij je altijd weer wat beter. De mannen van de Bouillon Bar vinden het vreselijk zonde dat er vaak alleen maar bouillonblokjes worden gebruikt in plaats van het trekken van een eigen bouillon.

Hun doel is om een geconcentreerde bouillon te trekken die gezond, verantwoord en bovenal heel lekker is. Niet alleen als basis in de keuken maar ook om te serveren als warme drank en vervanger voor koffie en thee. In ieder geval een stuk gezonder, aldus de mannen van de Bouillon Bar.

Foto credit: Bouillon Bar

https://social.tippr.nl/de-eerste-bouillonbar

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg