fbpx

De eerste bouillonbar

Koks en niet-koks werken wekelijks/dagelijks met bouillon. Het is een goede basis voor soepen, sauzen en stoof gerechten. Bouillon heeft voor veel mensen ook een nostalgisch gehalte. Wanneer je vroeger ziek was kreeg je een kopje bouillon en daarna voelde jij je altijd weer wat beter. De mannen van de Bouillon Bar vinden het vreselijk zonde dat er vaak alleen maar bouillonblokjes worden gebruikt in plaats van het trekken van een eigen bouillon.

Hun doel is om een geconcentreerde bouillon te trekken die gezond, verantwoord en bovenal heel lekker is. Niet alleen als basis in de keuken maar ook om te serveren als warme drank en vervanger voor koffie en thee. In ieder geval een stuk gezonder, aldus de mannen van de Bouillon Bar.

Foto credit: Bouillon Bar

https://social.tippr.nl/de-eerste-bouillonbar

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg