fbpx

De favoriete zetmethodes in de horeca

De zetmethode met espresso is toch wel de grote winnaar onder de zetmethodes in de horeca. In maar liefst 35 procent van de horeca zaken wordt koffie op deze manier gezet! Ja, zoals we al eerder zeiden: wij Nederlanders kunnen er wat van! De tweede favoriet is de fresh brew. Zo’n 25 procent a.k.a. 487 miljoen bakkies pleur worden op deze manier gezet. Hierna komt de oploskoffie met 22 procent. Oploskoffie is niet de grootste favoriet, maar toch komt deze zetmethode wel nog op de derde plaats. De laatste drie zetmethodes zijn instant met 18 procent, filterkoffie met 9 procent en pads/cups met 1 procent.

https://social.tippr.nl/de-favoriete-zetmethodes-in-de-horeca

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg