fbpx

De favoriete zetmethodes in de horeca

De zetmethode met espresso is toch wel de grote winnaar onder de zetmethodes in de horeca. In maar liefst 35 procent van de horeca zaken wordt koffie op deze manier gezet! Ja, zoals we al eerder zeiden: wij Nederlanders kunnen er wat van! De tweede favoriet is de fresh brew. Zo’n 25 procent a.k.a. 487 miljoen bakkies pleur worden op deze manier gezet. Hierna komt de oploskoffie met 22 procent. Oploskoffie is niet de grootste favoriet, maar toch komt deze zetmethode wel nog op de derde plaats. De laatste drie zetmethodes zijn instant met 18 procent, filterkoffie met 9 procent en pads/cups met 1 procent.

https://social.tippr.nl/de-favoriete-zetmethodes-in-de-horeca

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg