fbpx

De man achter tiki

Ernest Raymond Beaumont Gantt wordt in het algemeen beschouwd als de vader van de tikibars en -cocktails, zoals van van de Zombie cocktail. In 1933 opende hij een kleine bar in Hollywood genaamd “Don the Beachcomber’s”. De bar was geïnspireerd door en ingericht met voorwerpen die Ernest had gevonden gedurende zijn reizen over de hele Stille Zuidzee. De bar was meteen een groot succes, niet alleen bij de lokale inwoners, maar ook bij beroemdheden zoals Charlie Chaplin! Ernest besloot uiteindelijk om zijn naam wettelijk te veranderen in “Donn Beach”, waarmee zijn liefde voor zijn bar en alles wat betreft tiki helemaal vast staat.

Bron: Bartending School

https://social.tippr.nl/de-man-achter-tiki

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg