fbpx

De temperatuur van wijn

Temperaturen van wijn: Afhankelijk van de kleur, het type, de stijl en de kwaliteit van de wijn, wordt deze op een bepaalde temperatuur het beste geserveerd. Een handig overzicht:

Mousserend: 8-10 graden
Wit – licht, fruitig: 8-10 graden
Wit – vol, complex: 10-12 graden
Rosé: 8-10 graden
Rood – licht, fruitig: 12-16 graden
Rood – vol, complex: 16-18 graden
Zoete wijn: 8-10 graden
Versterkt: 12-14 graden

https://social.tippr.nl/de-temperatuur-van-wijn

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg