fbpx

De temperatuur van wijn

Temperaturen van wijn: Afhankelijk van de kleur, het type, de stijl en de kwaliteit van de wijn, wordt deze op een bepaalde temperatuur het beste geserveerd. Een handig overzicht:

Mousserend: 8-10 graden
Wit – licht, fruitig: 8-10 graden
Wit – vol, complex: 10-12 graden
Rosé: 8-10 graden
Rood – licht, fruitig: 12-16 graden
Rood – vol, complex: 16-18 graden
Zoete wijn: 8-10 graden
Versterkt: 12-14 graden

https://social.tippr.nl/de-temperatuur-van-wijn

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg