fbpx

De uitzondering wordt standaard.

Iedereen is er tegenwoordig wel van op de hoogte dat het bieden van op maat bereide maaltijden aan een sterke opmars bezig is. De ene allergie en andere intolerantie zorgen ervoor dat gasten altijd een op maat bereide maaltijd wensen. Veel mensen zijn wel ergens allergisch voor of willen iets niet eten. Het worden steeds meer gasten met een uitzondering, dus daar moet je op anticiperen. Glutenvrij, lactose-intolerantie, suikervrij, veganistisch, allergenen. Door de uitzondering standaard te maken laat je de veelzijdigheid van maaltijden en producten zien en is er ruimte voor ieders wens. Het helpt gasten om voeding te kiezen die past bij de gewenste gemoedstoestand. Daarnaast is het verlengde van de gezonde voeding, ook een toenemende vraag naar vleesvervangers. De eiwittransitie is in volle gang. Minder vlees, meer groenten.’

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/de-uitzondering-wordt-standaard

Laatste artikelen

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg