fbpx

De uitzondering wordt standaard.

Iedereen is er tegenwoordig wel van op de hoogte dat het bieden van op maat bereide maaltijden aan een sterke opmars bezig is. De ene allergie en andere intolerantie zorgen ervoor dat gasten altijd een op maat bereide maaltijd wensen. Veel mensen zijn wel ergens allergisch voor of willen iets niet eten. Het worden steeds meer gasten met een uitzondering, dus daar moet je op anticiperen. Glutenvrij, lactose-intolerantie, suikervrij, veganistisch, allergenen. Door de uitzondering standaard te maken laat je de veelzijdigheid van maaltijden en producten zien en is er ruimte voor ieders wens. Het helpt gasten om voeding te kiezen die past bij de gewenste gemoedstoestand. Daarnaast is het verlengde van de gezonde voeding, ook een toenemende vraag naar vleesvervangers. De eiwittransitie is in volle gang. Minder vlees, meer groenten.’

Bron: Misset Horeca

https://social.tippr.nl/de-uitzondering-wordt-standaard

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg