Jup, tegenwoordig is het duurzaam, duurzamer, duurzaamst. Gerechten worden duurzaam bereid, drinken wordt handiger ingekocht, enzovoort. Hier kun je als horecaondernemer natuurlijk helemaal op losgaan en de gekste dingen bedenken. Een duurzaam beleid is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan je ook veel kosten besparen. Die kosten kun je dan weer steken in andere projecten in je zaak. Win win, toch? Scout in Londen is hier al mee aan de slag gegaan. Dit is een ‘sustainable’ cocktailbar, waar leftovers van cocktails gebruikt worden in hun gerechten en vice versa.
Duurzame cocktails
https://social.tippr.nl/duurzame-cocktails
Laatste artikelen
MICE Operations
TIPPR-team - 0
by Rabbit Events
Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.