fbpx

Duurzame cocktails

Jup, tegenwoordig is het duurzaam, duurzamer, duurzaamst.
Gerechten worden duurzaam bereid, drinken wordt handiger ingekocht, enzovoort. Hier kun je als horecaondernemer natuurlijk helemaal op losgaan en de gekste dingen bedenken.
Een duurzaam beleid is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan je ook veel kosten besparen. Die kosten kun je dan weer steken in andere projecten in je zaak. Win win, toch?

Scout in Londen is hier al mee aan de slag gegaan. Dit is een ‘sustainable’ cocktailbar, waar leftovers van cocktails gebruikt worden in hun gerechten en vice versa.

https://social.tippr.nl/duurzame-cocktails

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg