fbpx

Duurzame cocktails

Jup, tegenwoordig is het duurzaam, duurzamer, duurzaamst. Gerechten worden duurzaam bereid, drinken wordt handiger ingekocht, enzovoort. Hier kun je als horecaondernemer natuurlijk helemaal op losgaan en de gekste dingen bedenken. Een duurzaam beleid is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan je ook veel kosten besparen. Die kosten kun je dan weer steken in andere projecten in je zaak. Win win, toch? Scout in Londen is hier al mee aan de slag gegaan. Dit is een ‘sustainable’ cocktailbar, waar leftovers van cocktails gebruikt worden in hun gerechten en vice versa.

https://social.tippr.nl/duurzame-cocktails

Laatste artikelen

Partner in warme dranken

J.J.Darboven J.J. Darboven Classics is het huismerk van J.J. Darboven, een merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 155 jaar ervaring in het koffiebranden, zorgen wij ervoor...

Duurzame Reiniging in de Horeca

Ecolab - MAXX Synbiotic Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg