Jup, tegenwoordig is het duurzaam, duurzamer, duurzaamst. Gerechten worden duurzaam bereid, drinken wordt handiger ingekocht, enzovoort. Hier kun je als horecaondernemer natuurlijk helemaal op losgaan en de gekste dingen bedenken. Een duurzaam beleid is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan je ook veel kosten besparen. Die kosten kun je dan weer steken in andere projecten in je zaak. Win win, toch? Scout in Londen is hier al mee aan de slag gegaan. Dit is een ‘sustainable’ cocktailbar, waar leftovers van cocktails gebruikt worden in hun gerechten en vice versa.
Duurzame cocktails
https://social.tippr.nl/duurzame-cocktails
Laatste artikelen
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
TIPPR-team - 0
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre outfits tijdens het Eurovisie...
NIEUW! Hügli Premium sauzen
TIPPR-team - 0
Hügli
Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.