Geen zin meer in à la carte? Je kunt ook voor de optie kiezen om een buffet te beginnen. Een buffet klinkt misschien een beetje alsof je je waant in een all-inclusive hotel in Turkije, maar ook een buffet kan een eigentijdse upgrade krijgen. In Zurich is er een zaak waar je uit 100 verschillende specialiteiten uit het buffet, vega én vegan friendly kunt kiezen. Ook staat bij elk gerecht beschreven of er bijvoorbeeld soya in is gebruikt, melk, gluten of noten. Ook non-vegans genieten van dit buffet, want het restaurant heeft veel vlees- en visvervangers zoals een vegan tonijnsalade. Voor iedereen wat wils dus. Een buffet kan ook heel delicaat zijn en geeft juist een leuke touch aan je zaak.
Een buffet is te gek
https://social.tippr.nl/een-buffet-is-te-gek
Laatste artikelen
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Chipotle & Bell Pepper Salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.