fbpx

Een dikke, grote tafel zorgt voor toetjes

In restaurants staat vaak een grotere, dikkere tafel. Die zie je meestal staan in een hoek van het restaurant. Niks mis mee, want ze brengen altijd veel gezelligheid met zich mee. We hadden het al eerder over het profijt van een lange, grote tafel, maar nu blijkt uit onderzoek dat gasten die aan deze tafels zitten ook nog eens het vaaks een toetje bestellen, meer drank en minder salades. So keep that in mind als je meer toetjes en drank wilt verkopen!

Bron: Slim By Design via ELLE Eten

https://social.tippr.nl/een-dikke-grote-tafel-zorgt-voor-toetjes

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg