fbpx

Een Ongeval met een Medewerker in de keuken? – CB

Een glijpartij in de keuken of een ongelukkige val van een medewerker op het terras. Niet wat je op een drukke dag kunt gebruiken.

Zorg voor een Goed Werkgeverschap Verzekering. Zonder dat er gekeken wordt naar de schuldvraag wordt de schade opgepakt. En dekking voor ongevallen tijdens privé tijd. Hiermee geef je als ondernemer ook prima invulling aan goed werkgeverschap. Twee vliegen in één klap!

Kijk voor de mogelijkheden op www.risicoreductieplan.nl

Tekstcredit: Centraal Beheer

https://social.tippr.nl/een-ongeval-met-een-medewerker-in-de-keuken-cb

Laatste artikelen

Eiwitten in de Horeca: Meer dan een Hype

In een tijd waarin gezondheid, bewust eten en fitness steeds belangrijker worden voor consumenten, spelen eiwitten een hoofdrol in de menukaarten van de moderne...

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg