fbpx

Een streepje voor

Het is een niet noodzakelijk om je kamerprijs op zondagavond hoog te houden. Met verschillende actie prijzen kan het restaurant toch vol zitten en is het resultaat over de rest van de week beter. Soms moet je naar creatievere oplossingen zoeken, zodat er onderaan de streep hetzelfde bedrag uitkomt. Gaat dit niet altijd goed? Kijk dan eens terug om te zien waar het eventueel mis is gegaan. TIP: reflecteer realistisch op de markt. Zet alle concurrenten eens op een rijtje. Hoe zien de kamers eruit? Wat voor faciliteiten zijn er? Wees eerlijk over je eigen plek, ook al is dat pijnlijk.

Bron: www.foodbrigade.nl

https://social.tippr.nl/een-streepje-voor

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg