fbpx

Empanada: een envelopje om op te eten

Een empanada is een gevuld deegflapje, ook wel ‘envelopjes met een warme hartige vulling’ genoemd. De vulling varieert per regio. In Spanje is het vaak een mix van rundergehakt en worstvlees, maar er kan van alles in zitten: van pompoen, kip en rozemarijn tot dadel, gegrilde groenten, of rundvlees met olijf en rozijn.

Het deeg wordt traditioneel gemaakt van bloem en rundvet, wat zorgt voor een knapperige en troostende textuur. Empanada’s bieden een veelzijdige culinaire ervaring die zich aanpast aan lokale smaken en ingrediënten.

https://social.tippr.nl/empanada-een-envelopje-om-op-te-eten

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg