fbpx

Empanada: een envelopje om op te eten

Een empanada is een gevuld deegflapje, ook wel ‘envelopjes met een warme hartige vulling’ genoemd. De vulling varieert per regio. In Spanje is het vaak een mix van rundergehakt en worstvlees, maar er kan van alles in zitten: van pompoen, kip en rozemarijn tot dadel, gegrilde groenten, of rundvlees met olijf en rozijn.

Het deeg wordt traditioneel gemaakt van bloem en rundvet, wat zorgt voor een knapperige en troostende textuur. Empanada’s bieden een veelzijdige culinaire ervaring die zich aanpast aan lokale smaken en ingrediënten.

https://social.tippr.nl/empanada-een-envelopje-om-op-te-eten

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg