fbpx

Empanada: een envelopje om op te eten

Empanada: . Een empanada is eigenlijk niks anders dan een deegflapje, ‘envelopjes met een warme hartige vulling’. De vulling wordt vaak regionaal bepaald. In Spanje is het vaak een combinatie van rundergehakt en worstvlees, maar eigenlijk kan er echt van alles in zitten. De vullingen kan uiteen lopen van pompoen, kip en rozemarijn tot dadel, gegrilde groenten of rundvlees, olijf en rozijn. Het deeg wordt traditioneel gemaakt van bloem en rundvet, wat zorgt voor een knapperig troostend effect.

https://social.tippr.nl/empanada-een-envelopje-om-op-te-eten

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg