De consument haalt steeds vaker een kopje koffie buiten de deur en aangezien dat meer geld kost worden er ook hogere eisen gesteld door de consument. Ook worden steeds hogere eisen gesteld aan de espresso of cappuccino. Dat maakt de bakkies pleur natuurlijk wel iets duurder. Daarnaast wil de consument graag verrast worden en wilt hij steeds nieuwe bereidingswijzen proberen. Het draait niet meer alleen om de koffie zelf, maar ook om de hele beleving er omheen. De aanwezigheid van een getrainde barista, een state-of-the-art-espressomachine en een unieke locatie maken het koffiemoment van de gast af. Onderscheid je als ondernemer zijnde door een stukje storytell toe te voegen.
Er worden hogere eisen gesteld aan koffie buiten de deur
https://social.tippr.nl/er-worden-hogere-eisen-gesteld-aan-koffie-buiten-de-deur
Laatste artikelen
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.