fbpx

Er worden hogere eisen gesteld aan koffie buiten de deur

De consument haalt steeds vaker een kopje koffie buiten de deur en aangezien dat meer geld kost worden er ook hogere eisen gesteld door de consument. Ook worden steeds hogere eisen gesteld aan de espresso of cappuccino. Dat maakt de bakkies pleur natuurlijk wel iets duurder. Daarnaast wil de consument graag verrast worden en wilt hij steeds nieuwe bereidingswijzen proberen. Het draait niet meer alleen om de koffie zelf, maar ook om de hele beleving er omheen. De aanwezigheid van een getrainde barista, een state-of-the-art-espressomachine en een unieke locatie maken het koffiemoment van de gast af. Onderscheid je als ondernemer zijnde door een stukje storytell toe te voegen.

https://social.tippr.nl/er-worden-hogere-eisen-gesteld-aan-koffie-buiten-de-deur

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg