fbpx

Euroteken zorgt voor pijnprikkel

Vaak kiezen gasten een gerecht op basis van de prijs. Zet daarom geen eurotekens op je menukaart of op een stoepbord.

Een euroteken zorgt voor een kleine pijnprikkel en laat de gasten meer stilstaan bij de prijs. Zorg ervoor dat ze kiezen waar zij echt zin in hebben, in plaats voor een gerecht dat misschien twee euro goedkoper is. Als gasten eten waar zij echt zin in hebben, maakt dat de ervaring des te beter.

Bron © Consumatics

https://social.tippr.nl/euroteken-zorgt-voor-pijnprikkel

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg