fbpx

Euroteken zorgt voor pijnprikkel

Vaak kiezen gasten een gerecht op basis van de prijs. Zet daarom geen eurotekens op je menukaart of op een stoepbord.

Een euroteken zorgt voor een kleine pijnprikkel en laat de gasten meer stilstaan bij de prijs. Zorg ervoor dat ze kiezen waar zij echt zin in hebben, in plaats voor een gerecht dat misschien twee euro goedkoper is. Als gasten eten waar zij echt zin in hebben, maakt dat de ervaring des te beter.

Bron © Consumatics

https://social.tippr.nl/euroteken-zorgt-voor-pijnprikkel

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg