fbpx

Falen is geen taboe

Helaas leven wij in een tijd van afrekenen en verantwoorden. Falen is tegenwoordig steeds meer taboe en dat is ontzettend jammer. Openlijk fouten maken moet, om ervan te leren, beter te worden en te innoveren. Het slechtste is om fouten te verdoezelen of te vermijden. Het is tijd voor een klimaatverandering in het omgaan met fouten in teams. Als de kramp rondom het (niet mogen) maken van fouten weg is, ontstaat er meer werkplezier met ruimte voor ontwikkeling. Fouten maken vinden we erg. We vermijden ze daarom liever. Terwijl iedereen weet dat je juist door te falen veel kan leren en beter kan worden. Maak er iets positiefs van en zorg ervoor dat fouten makkelijk besproken kunnen worden, omgezet worden in iets positiefs en vooral helpen bij de ontwikkeling van je werknemers en het bedrijf als geheel.

Bron: TvC

https://social.tippr.nl/falen-is-geen-taboe

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg