fbpx

Feiten over het succes van Instagram voor je bedrijf (3)

Het sociale kanaal Instagram blijft maar groeien en zijn van grote invloed op de bekendheid van je (horeca)bedrijf. Als je als horeca professional nog niet veel aandacht besteed aan Instagram, ben je mogelijk niet helemaal bekend met de feiten achter het sociale netwerk. Vandaar dat we een aantal belangrijke feiten over Instagram voor je op een rij hebben gezet die naar ons idee bij kunnen dragen aan het succes van jouw bedrijf.

13. Instagram Stories
Van alle Instagram gebruikers maakt en bekijkt 1 op de 3 Instagram Stories. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen bedrijfsvideo’s en persoonlijke Stories.

14. Dubbel zo populair als Snapchat
Instagram Stories zijn veel populairder dan Snapchat Stories. Dubbel zo veel merken posten Instagram Stories in vergelijking tot de verhalen op Snapchat.

15. 7 op de 10 posts blijft onopgemerkt
Maar liefst 7 op de 10 Instagram posts wordt niet gezien. Dit heeft vooral te maken met het feit dat Instagram de algoritmes heeft veranderd én met het feit dat velen binnen hetzelfde (niet-populaire) tijdvak posten.

16. 800 miljoen gebruikers
Instagram heeft in 2017 de grens van 800 miljoen actieve gebruikers weten te overschrijden. Dit betekent dat het aantal actieve gebruikers in twee jaar tijd is verdubbeld.

17. Losse video’s
Lang niet alle advertenties op Instagram zijn hetzelfde. Onderzoek naar de advertenties heeft uitgewezen dat een kwart van alle advertentievideo’s losse video’s zijn.

18. Record van 11 miljoen likes
In 2017 staat het record van de meeste likes op een enkele post op 11 miljoen. Deze 11 miljoen likes werden ‘verdiend’ door de post van Beyoncé, waarin zij haar zwangerschap aankondigde.

Bron: TTM Communicatie

https://social.tippr.nl/feiten-over-het-succes-van-instagram-voor-je-bedrijf-3

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg