fbpx

Fish and the future

Dat het niet goed gaat met onze oceanen weten we allemaal. Als we nog vele jaren willen genieten van al het moois dat de oceaan ons brengt, dan wordt het toch echt wel tijd om anders om iets te veranderen aan de mate van onze kieskeurigheid wat betreft het eten van vis. Een relatief klein aantal soorten –zoals zalm, tonijn, kabeljauw etc – zijn de soorten die worden gegeten en die dominant zijn waardoor andere vissen snel worden afgeschilderd als ongewenst. Toch worden in de netten veel meer soorten vissen gevangen dan de bij ons bekende, maar die worden als bijvangst gezien en tot voor kort was het eten van bijvangst een taboe. Steeds meer wordt deze onbekende vis gebruikt en is deze qua smaak vaak net zo lekker mits het op de goede manier bereid wordt. Bijvoorbeeld als spareibs van vis, een lekkere bijvangst bouillabaisse of lekker op de grill of barbecue!

Bron: Foodinspiration

https://social.tippr.nl/fish-and-the-future

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg