fbpx

Fish and the future

Dat het niet goed gaat met onze oceanen weten we allemaal. Als we nog vele jaren willen genieten van al het moois dat de oceaan ons brengt, dan wordt het toch echt wel tijd om anders om iets te veranderen aan de mate van onze kieskeurigheid wat betreft het eten van vis. Een relatief klein aantal soorten –zoals zalm, tonijn, kabeljauw etc – zijn de soorten die worden gegeten en die dominant zijn waardoor andere vissen snel worden afgeschilderd als ongewenst. Toch worden in de netten veel meer soorten vissen gevangen dan de bij ons bekende, maar die worden als bijvangst gezien en tot voor kort was het eten van bijvangst een taboe. Steeds meer wordt deze onbekende vis gebruikt en is deze qua smaak vaak net zo lekker mits het op de goede manier bereid wordt. Bijvoorbeeld als spareibs van vis, een lekkere bijvangst bouillabaisse of lekker op de grill of barbecue!

Bron: Foodinspiration

https://social.tippr.nl/fish-and-the-future

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg