Verras je gasten door geen gerechten op de menukaart te zetten, maar foto’s van de ingrediënten. Dit triggert gasten om écht te kiezen in welke ingrediënten ze zin hebben. Doordat gasten zien wat er allemaal in zit, kunnen teleurstellingen voorkomen worden. Op een normale menukaart worden namelijk vaak niet alle ingrediënten vermeld.
Fotografeer je ingrediënten
https://social.tippr.nl/fotografeer-je-ingredienten
Laatste artikelen
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Chipotle & Bell Pepper Salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.