Verras je gasten door geen gerechten op de menukaart te zetten, maar foto’s van de ingrediënten. Dit triggert gasten om écht te kiezen in welke ingrediënten ze zin hebben. Doordat gasten zien wat er allemaal in zit, kunnen teleurstellingen voorkomen worden. Op een normale menukaart worden namelijk vaak niet alle ingrediënten vermeld.
Fotografeer je ingrediënten
https://social.tippr.nl/fotografeer-je-ingredienten
Laatste artikelen
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.