fbpx

Freelance koks in je zaak

Steeds meer horecaondernemers gaan samenwerken met freelancers. Freelance koks hebben ook echt wel voordelen. Ze kunnen niet alleen tijdelijk zieke koks vervangen of worden ingezet tijdens piekuren, maar brengen ook (andere) ervaring mee. Ze kijken immers ook in andere keukens en zien veel verschillende dingen. Een freelancer kan het zich bovendien niet permitteren om slecht werk te leveren, dus werkt vaak hard. En er is best te praten over de uurprijs. Want hoe langer de periode is dat je een freelancer inhuurt, hoe beter je kunt onderhandelen over het uurtarief. Je betaalt misschien iets meer, maar je krijgt er wel een gemotiveerde kok voor terug en iemand die zorgt voor een kwaliteitsimpuls in de keuken.

https://social.tippr.nl/freelance-koks-in-je-zaak

Laatste artikelen

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...

Wij denken mee over wijn

Bidfood Altijd al de perfecte wijnkaart willen hebben? De wijnexperts van Bidfood staan graag voor je klaar. Voor elke horecazaak gaan ze graag de uitdagingen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg