fbpx

Freelancen in de horeca

Freelancen in de horeca. Wat in de media, bouw of ict de normaalste zaak van de wereld is, gebeurt nu ook steeds vaker in de horeca: zzp’ers die zich laten inhuren. Voorheen werd de invulling van de ‘piek- en ziekuren’ verzorgd door uitzendbureaus, maar doordat die zich veelal uit de markt hebben geprijsd, kiezen steeds meer koks voor zichzelf. En door het nijpende tekort aan koks bepalen freelance koks hun eigen uurtarief.  Veel koks zijn de werkweken van zestig tot tachtig uur beu, willen meer vrijheid en meer tijd besteden aan hun privéleven. En: ze willen hun werk zelf uitzoeken.

https://social.tippr.nl/freelancen-in-de-horeca

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg