fbpx

Freelancen in de horeca

Freelancen in de horeca. Wat in de media, bouw of ict de normaalste zaak van de wereld is, gebeurt nu ook steeds vaker in de horeca: zzp’ers die zich laten inhuren. Voorheen werd de invulling van de ‘piek- en ziekuren’ verzorgd door uitzendbureaus, maar doordat die zich veelal uit de markt hebben geprijsd, kiezen steeds meer koks voor zichzelf. En door het nijpende tekort aan koks bepalen freelance koks hun eigen uurtarief.  Veel koks zijn de werkweken van zestig tot tachtig uur beu, willen meer vrijheid en meer tijd besteden aan hun privéleven. En: ze willen hun werk zelf uitzoeken.

https://social.tippr.nl/freelancen-in-de-horeca

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg