fbpx

Freelancen in de horeca

Freelancen in de horeca. Wat in de media, bouw of ict de normaalste zaak van de wereld is, gebeurt nu ook steeds vaker in de horeca: zzp’ers die zich laten inhuren. Voorheen werd de invulling van de ‘piek- en ziekuren’ verzorgd door uitzendbureaus, maar doordat die zich veelal uit de markt hebben geprijsd, kiezen steeds meer koks voor zichzelf. En door het nijpende tekort aan koks bepalen freelance koks hun eigen uurtarief.  Veel koks zijn de werkweken van zestig tot tachtig uur beu, willen meer vrijheid en meer tijd besteden aan hun privéleven. En: ze willen hun werk zelf uitzoeken.

https://social.tippr.nl/freelancen-in-de-horeca

Laatste artikelen

Eyecatching wallprints

Stel je voor: die saaie lege muur in jouw horecaonderneming die de potentie heeft om een kunstwerk te worden dat de aandacht van gasten...

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg