fbpx

Ga niet meteen voor de laagste prijs

Het vinden van een goede leverancier is hartstikke belangrijk. Je bent op zoek naar een goede service, prijs-kwaliteitverhouding en natuurlijk goede producten. Als je op een zaterdag bijvoorbeeld zonder vlees zit, moet een leverancier snel kunnen leveren. Zorg dat je werkt met een leverancier met wie de communicatie goed is en die ook wat extra service verleent. Dit zie je vaak terug bij familie bedrijfjes. Ga ook niet meteen voor de laagste prijs, ook al is dat wat we allemaal willen. Begin met een prijs die iets hoger ligt en bespreek wat je over een aantal maanden voor deal kunt sluiten. Houd het redelijk, maar maak duidelijke afspraken. Dan komt die prijsverlaging vanzelf wel en wordt de marge ook verhoogd.

https://social.tippr.nl/ga-niet-meteen-voor-de-laagste-prijs

Laatste artikelen

Variabele prijsstelling in de horeca

De horeca maakt momenteel een belangrijke transformatie door waarbij betere bezetting en prijsflexibiliteit cruciaal zijn. Het gebruik van bestelzuilen met variabele prijsstelling stelt gasten...

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg