fbpx

Gaar langzaam, maar wild – 365 wild

Langzaam garen is dé manier om vlees goed mals te krijgen. Bak het wild eerst in de pan en laat het daarna nog een tijdje verder garen in de oven op 60 tot 80 graden. Daarna is het verstandig om het vlees nog vijftien minuten te laten rusten. Dit kan bijvoorbeeld op een voorverwarmd bord (onder aluminiumfolie) of op 30 graden in de oven. Tijdens het rusten verdelen de sappen zich over het hele vleesstuk, waardoor het lekker mals wordt.

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/gaar-langzaam-maar-wild-365-wild

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg