fbpx

Gaar langzaam, maar wild – 365 wild

Langzaam garen is dé manier om vlees goed mals te krijgen. Bak het wild eerst in de pan en laat het daarna nog een tijdje verder garen in de oven op 60 tot 80 graden. Daarna is het verstandig om het vlees nog vijftien minuten te laten rusten. Dit kan bijvoorbeeld op een voorverwarmd bord (onder aluminiumfolie) of op 30 graden in de oven. Tijdens het rusten verdelen de sappen zich over het hele vleesstuk, waardoor het lekker mals wordt.

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/gaar-langzaam-maar-wild-365-wild

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg