fbpx

Gaar langzaam, maar wild – 365 wild

Langzaam garen is dé manier om vlees goed mals te krijgen. Bak het wild eerst in de pan en laat het daarna nog een tijdje verder garen in de oven op 60 tot 80 graden. Daarna is het verstandig om het vlees nog vijftien minuten te laten rusten. Dit kan bijvoorbeeld op een voorverwarmd bord (onder aluminiumfolie) of op 30 graden in de oven. Tijdens het rusten verdelen de sappen zich over het hele vleesstuk, waardoor het lekker mals wordt.

Bron: Foodyard

https://social.tippr.nl/gaar-langzaam-maar-wild-365-wild

Laatste artikelen

Partner in warme dranken

J.J.Darboven J.J. Darboven Classics is het huismerk van J.J. Darboven, een merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 155 jaar ervaring in het koffiebranden, zorgen wij ervoor...

Duurzame Reiniging in de Horeca

Ecolab - MAXX Synbiotic Waarom duurzame reiniging in de Horeca? Ontdek de Kracht van SynbioticaAls horecaondernemer weet je hoe belangrijk schoonheid en hygiëne zijn. Maar...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg