Het gebruik van streekproducten is trending. Je helpt hiermee de lokale en kleinere initiatieven én het eten hoeft een minder lange weg naar jouw restaurant af te leggen. Tevens is het eten altijd lekker vers en is het duidelijk waar het eten vandaan komt. En geef toe, biertjes of groenten die uit de buurt komen heb vaak wel extra charme over zich heen.
Gebruik streekproducten
https://social.tippr.nl/gebruik-streekproducten
Laatste artikelen
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
TIPPR-team - 0
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...
Knoflook in de spotlight: Beemster Garlic
TIPPR-team - 0
Bresc
Zodra je ermee werkt, proef je het verschil: Beemster knoflook is vers, zacht en verfijnd. Geen scherpe, overheersende smaak zoals van gedroogde knoflook, maar...
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.