Het gebruik van streekproducten is trending. Je helpt hiermee de lokale en kleinere initiatieven én het eten hoeft een minder lange weg naar jouw restaurant af te leggen. Tevens is het eten altijd lekker vers en is het duidelijk waar het eten vandaan komt. En geef toe, biertjes of groenten die uit de buurt komen heb vaak wel extra charme over zich heen.
Gebruik streekproducten
https://social.tippr.nl/gebruik-streekproducten
Laatste artikelen
Tips: Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
De gasten-DRUK in 2025 is zowel een uitdaging als een kans voor horecaondernemers. Door zich aan te passen aan de veranderende behoeften van consumenten...
MICE Operations
TIPPR-team - 0
by Rabbit Events
Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.