fbpx

Gek op toetjes? Start een dessertbar!

In Las Vegas vind je tussen alle grootste gebouwen en casino’s een kleine, minimalistische dessertbar genaamd ‘Sweets Raku’. Een paradijs voor de zoetekauw, vol suikers en zoetigheid. Chef-kok Mio Ogasawara heeft in plaats van smakelijke Japanse hartige gerechten gekozen voor een selectie van Japanse zoetige desserts die zijn aangepast naar Amerikaanse smaakstijlen. Reken er maar op dat het goed zoet is!

Een aparte dessertbar naast je bedrijf geeft je patissier ook een kans om nog meer te stralen en zorgt er ook voor dat de allermooie desserts gemaakt worden. Daarnaast kan het zelfstandig ook gasten trekken en zorgt het voor een betere flow in je bedrijf als je meerdere sits hebt.

Bron: Trendhunter

https://social.tippr.nl/gek-op-toetjes-start-een-dessertbar

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg