fbpx

Gek op toetjes? Start een dessertbar!

In Las Vegas vind je tussen alle grootste gebouwen en casino’s een kleine, minimalistische dessertbar genaamd ‘Sweets Raku’. Een paradijs voor de zoetekauw, vol suikers en zoetigheid. Chef-kok Mio Ogasawara heeft in plaats van smakelijke Japanse hartige gerechten gekozen voor een selectie van Japanse zoetige desserts die zijn aangepast naar Amerikaanse smaakstijlen. Reken er maar op dat het goed zoet is!

Een aparte dessertbar naast je bedrijf geeft je patissier ook een kans om nog meer te stralen en zorgt er ook voor dat de allermooie desserts gemaakt worden. Daarnaast kan het zelfstandig ook gasten trekken en zorgt het voor een betere flow in je bedrijf als je meerdere sits hebt.

Bron: Trendhunter

https://social.tippr.nl/gek-op-toetjes-start-een-dessertbar

Laatste artikelen

Met elke kilo koffie plant je één boom

Café Intención Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...

Eilles Tee

J.J.Darboven Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg