fbpx

Gezondheidstips om gasten mee te geven (3)

Als je op lange termijn resultaat wilt boeken, is het geen goed idee om een hele voedselgroep te schrappen uit je dieet. Je kunt pasta’s, brood en aardappelen zonder problemen in je maaltijden verwerken, zolang je maar kiest voor de verantwoorde manier: volkoren producten, gematigde porties en met voedzame toppings.

https://social.tippr.nl/gezondheidstips-om-gasten-mee-te-geven-3

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg