fbpx

Gezondheidstips om gasten mee te geven (3)

Als je op lange termijn resultaat wilt boeken, is het geen goed idee om een hele voedselgroep te schrappen uit je dieet. Je kunt pasta’s, brood en aardappelen zonder problemen in je maaltijden verwerken, zolang je maar kiest voor de verantwoorde manier: volkoren producten, gematigde porties en met voedzame toppings.

https://social.tippr.nl/gezondheidstips-om-gasten-mee-te-geven-3

Laatste artikelen

No Waste TOPPR trui

Cheffix Samenwerking Cheffix en TipprWij zijn Cheffix! Onze passie ligt in het vervaardigen van betaalbare, hoogwaardige kokskleding. Met 25 jaar ervaring in de textiel, dankzij...

‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten!

BBB Maastricht BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 7 t/m 9 oktober 2024.Bezoekers kunnen zich verheugen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg