fbpx

Gheeminee

Ghee is pure boter die wordt geklaard zodat eiwitten en melk­suikers van het botervet worden gescheiden. Klinkt misschien veel werk, maar dat kun je heel gemakkelijk doen. Als je ghee goed gemaakt is en het verpakt is in een schone, gesteriliseerde pot, kan het, buiten de koelkast, jaren bewaard worden. Super handig! Je hebt er daarna bijna geen omkijken meer naar. Bewaar het wel op een droge plek en zorg ervoor dat er geen vocht bij kan komen. Ghee wordt in de Indiase ayurvedische keuken al eeuwenlang gebruikt om mee te koken, als medicijn tegen pijntjes en als wondermid­del tegen veroudering en ziektes. Volgens de ayurvedische voedingsleer verbetert het de spijsvertering en helpt het ziektes voorkomen. Eens kijken of wij ons er ook beter van gaan voelen..

https://social.tippr.nl/gheeminee

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg