fbpx

Gheeminee

Ghee is pure boter die wordt geklaard zodat eiwitten en melk­suikers van het botervet worden gescheiden. Klinkt misschien veel werk, maar dat kun je heel gemakkelijk doen. Als je ghee goed gemaakt is en het verpakt is in een schone, gesteriliseerde pot, kan het, buiten de koelkast, jaren bewaard worden. Super handig! Je hebt er daarna bijna geen omkijken meer naar. Bewaar het wel op een droge plek en zorg ervoor dat er geen vocht bij kan komen. Ghee wordt in de Indiase ayurvedische keuken al eeuwenlang gebruikt om mee te koken, als medicijn tegen pijntjes en als wondermid­del tegen veroudering en ziektes. Volgens de ayurvedische voedingsleer verbetert het de spijsvertering en helpt het ziektes voorkomen. Eens kijken of wij ons er ook beter van gaan voelen..

https://social.tippr.nl/gheeminee

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg