Ghee is pure boter die wordt geklaard zodat eiwitten en melksuikers van het botervet worden gescheiden. Klinkt misschien veel werk, maar dat kun je heel gemakkelijk doen. Als je ghee goed gemaakt is en het verpakt is in een schone, gesteriliseerde pot, kan het, buiten de koelkast, jaren bewaard worden. Super handig! Je hebt er daarna bijna geen omkijken meer naar. Bewaar het wel op een droge plek en zorg ervoor dat er geen vocht bij kan komen. Ghee wordt in de Indiase ayurvedische keuken al eeuwenlang gebruikt om mee te koken, als medicijn tegen pijntjes en als wondermiddel tegen veroudering en ziektes. Volgens de ayurvedische voedingsleer verbetert het de spijsvertering en helpt het ziektes voorkomen. Eens kijken of wij ons er ook beter van gaan voelen..
Gheeminee
https://social.tippr.nl/gheeminee
Laatste artikelen
Met elke kilo koffie plant je één boom
TIPPR-team - 0
Café Intención
Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...
Eilles Tee
TIPPR-team - 0
J.J.Darboven
Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Insight
TOPPR: december – Job Verhees
Job Verhees – Het Horecalegioen, Hotel PauwOnze laatste TOPPR van het jaar is Job Verhees, kersverse bedrijfsleider van Streetfood Bar...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.