Er is geen bewijs dat het gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, maar veel mensen zeggen wel dat ze zich er beter door voelen. Laat je niet in de maling nemen door te denken dat glutenvrij brood gezonder is dan je overheerlijke volkorenbrood. De meeste glutenvrije broden zijn gemaakt van geraffineerde suikers en zetmeel, en zitten vol extra vetten en suiker om een broodachtige structuur te krijgen. Als je wel glutenvrij brood wilt serveren, zorg dan dat het gemaakt is van hele granen zoals bruine rijst of havermout, weinig suiker bevat en veel vezels.
Glutenvrij brood niet per se gezonder
https://social.tippr.nl/glutenvrij-brood-niet-per-se-gezonder
Laatste artikelen
Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit
TIPPR-team - 0
We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...
Knoflook in de spotlight: Beemster Garlic
TIPPR-team - 0
Bresc
Zodra je ermee werkt, proef je het verschil: Beemster knoflook is vers, zacht en verfijnd. Geen scherpe, overheersende smaak zoals van gedroogde knoflook, maar...
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.