fbpx

Glutenvrij brood niet per se gezonder

Er is geen bewijs dat het gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, maar veel mensen zeggen wel dat ze zich er beter door voelen. Laat je niet in de maling nemen door te denken dat glutenvrij brood gezonder is dan je overheerlijke volkorenbrood. De meeste glutenvrije broden zijn gemaakt van geraffineerde suikers en zetmeel, en zitten vol extra vetten en suiker om een broodachtige structuur te krijgen. Als je wel glutenvrij brood wilt serveren, zorg dan dat het gemaakt is van hele granen zoals bruine rijst of havermout, weinig suiker bevat en veel vezels.

https://social.tippr.nl/glutenvrij-brood-niet-per-se-gezonder

Laatste artikelen

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...

Ask for Angela: Maak de horeca gastvrijer en juist veiliger.

Stel: een gast voelt zich onveilig tijdens een avond uit. Iemand wordt bijvoorbeeld handtastelijk, het gedrag is niet toelaatbaar in de horeca maar hulp...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg