fbpx

Glutenvrij brood niet per se gezonder

Er is geen bewijs dat het gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, maar veel mensen zeggen wel dat ze zich er beter door voelen. Laat je niet in de maling nemen door te denken dat glutenvrij brood gezonder is dan je overheerlijke volkorenbrood. De meeste glutenvrije broden zijn gemaakt van geraffineerde suikers en zetmeel, en zitten vol extra vetten en suiker om een broodachtige structuur te krijgen. Als je wel glutenvrij brood wilt serveren, zorg dan dat het gemaakt is van hele granen zoals bruine rijst of havermout, weinig suiker bevat en veel vezels.

https://social.tippr.nl/glutenvrij-brood-niet-per-se-gezonder

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Knoflook in de spotlight: Beemster Garlic

Bresc Zodra je ermee werkt, proef je het verschil: Beemster knoflook is vers, zacht en verfijnd. Geen scherpe, overheersende smaak zoals van gedroogde knoflook, maar...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg