fbpx

Glutenvrije desserts

Zo een 1 op de 100 mensen n Nederland heeft een glutenintolerantie, ook wel coeliakie. Daarnaast zijn er veel mensen die gevoelig zijn voor gluten en ze daarom liever niet eten. Ook zijn er steeds meer mensen die er om lifestyle redenen voor kiezen om glutenvrij te eten. Het zou volgens hen gezonder zijn, in Amerika is dat al een echte hype. In veel desserts worden toch wel veel gluten verwerkt, vooral in taarten. Denk eens na over gluten vervangers voor in taarten, zoals een bodem gemaakt van crunchy granola. Of een cheesecak met een ganache van honeybomb. Het water loopt je glutenvrije gasten gegarandeerd in de mond!

https://social.tippr.nl/glutenvrije-desserts

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg