fbpx

Glutenvrije desserts

Zo een 1 op de 100 mensen n Nederland heeft een glutenintolerantie, ook wel coeliakie. Daarnaast zijn er veel mensen die gevoelig zijn voor gluten en ze daarom liever niet eten. Ook zijn er steeds meer mensen die er om lifestyle redenen voor kiezen om glutenvrij te eten. Het zou volgens hen gezonder zijn, in Amerika is dat al een echte hype. In veel desserts worden toch wel veel gluten verwerkt, vooral in taarten. Denk eens na over gluten vervangers voor in taarten, zoals een bodem gemaakt van crunchy granola. Of een cheesecak met een ganache van honeybomb. Het water loopt je glutenvrije gasten gegarandeerd in de mond!

https://social.tippr.nl/glutenvrije-desserts

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg