fbpx

Glutenvrije desserts

Zo een 1 op de 100 mensen n Nederland heeft een glutenintolerantie, ook wel coeliakie. Daarnaast zijn er veel mensen die gevoelig zijn voor gluten en ze daarom liever niet eten. Ook zijn er steeds meer mensen die er om lifestyle redenen voor kiezen om glutenvrij te eten. Het zou volgens hen gezonder zijn, in Amerika is dat al een echte hype. In veel desserts worden toch wel veel gluten verwerkt, vooral in taarten. Denk eens na over gluten vervangers voor in taarten, zoals een bodem gemaakt van crunchy granola. Of een cheesecak met een ganache van honeybomb. Het water loopt je glutenvrije gasten gegarandeerd in de mond!

https://social.tippr.nl/glutenvrije-desserts

Laatste artikelen

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...

Geld verdienen met je laadpaal in de horeca?

Orange Charging Steeds meer ondernemers kiezen bewust voor het laten plaatsen van laadpalen. Door de vele voordelen die het ze biedt is het een makkelijke...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg