fbpx

Goed genoeg is niet meer goed genoeg

It’s the end of an era. Het ‘good enough’ tijdperk is aan zijn einde en het tijdperk van hyperspecialisatie en instagramwaardig eten is aangebroken. De millennials nemen geen genoegen meer met de zesjes cultuur en willen dat het eten en drinken opvallend, kleurrijk en shareable is. Aangezien het buiten de deur eten toe is genomen en dit uiteten voornamelijk bedoeld lijkt om online te kunnen ‘sharen’, is voorspelbaar en doorsnee niet meer interessant. Extravagant is wat werkt, met veel kleur, tropische en tot over de top als je kijkt naar de freakshakes. Een tip is je product of je concept als een echte ervaring te laten overkomen van hoge kwaliteit waardoor er een magnetisme kan ontstaan.

Bron: foodinspiration

https://social.tippr.nl/goed-genoeg-is-niet-meer-goed-genoeg

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg