fbpx

Goed genoeg is niet meer goed genoeg

It’s the end of an era. Het ‘good enough’ tijdperk is aan zijn einde en het tijdperk van hyperspecialisatie en instagramwaardig eten is aangebroken. De millennials nemen geen genoegen meer met de zesjes cultuur en willen dat het eten en drinken opvallend, kleurrijk en shareable is. Aangezien het buiten de deur eten toe is genomen en dit uiteten voornamelijk bedoeld lijkt om online te kunnen ‘sharen’, is voorspelbaar en doorsnee niet meer interessant. Extravagant is wat werkt, met veel kleur, tropische en tot over de top als je kijkt naar de freakshakes. Een tip is je product of je concept als een echte ervaring te laten overkomen van hoge kwaliteit waardoor er een magnetisme kan ontstaan.

Bron: foodinspiration

https://social.tippr.nl/goed-genoeg-is-niet-meer-goed-genoeg

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg