fbpx

Gooi minder weg, houd meer geld over

Het is belangrijk om niks weg te gooien. Hoe minder je weggooit van een product, hoe meer je gerechten waard worden. Een product kan op veel manieren gebruikt en bereid worden, zelfs binnen dezelfde gang. Zo creëer je diversiteit en spanning in één gerecht. Een pastinaak kun je bijvoorbeeld schoonmaken en vervolgens uitsteken met een steker. Van wat overblijft kun je een lekkere crème maken. Zo gooi je dus niks weg en gebruik je de groente optimaal. Bepaal je marges vooraf, zodat je nooit voor verassingen komt te staan.

https://social.tippr.nl/gooi-minder-weg-houd-meer-geld-over

Laatste artikelen

On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa

Bresc Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...

Chipotle & Bell Pepper Salsa

Bresc NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg