Het is belangrijk om niks weg te gooien. Hoe minder je weggooit van een product, hoe meer je gerechten waard worden. Een product kan op veel manieren gebruikt en bereid worden, zelfs binnen dezelfde gang. Zo creëer je diversiteit en spanning in één gerecht. Een pastinaak kun je bijvoorbeeld schoonmaken en vervolgens uitsteken met een steker. Van wat overblijft kun je een lekkere crème maken. Zo gooi je dus niks weg en gebruik je de groente optimaal. Bepaal je marges vooraf, zodat je nooit voor verassingen komt te staan.
Gooi minder weg, houd meer geld over
https://social.tippr.nl/gooi-minder-weg-houd-meer-geld-over
Laatste artikelen
NIEUW! Hügli Premium sauzen
TIPPR-team - 0
Hügli
Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!
TIPPR-team - 0
Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Insight
Pestogeheimen…
Pesto is veel meer dan een simpele saus, het is een stukje Italiaanse culinaire traditie, boordevol smaak en geschiedenis. Van...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.