fbpx

Gordon Ramsay – Alles minder dan perfect is waardeloos

Dat de lat altijd hoog ligt in de keuken van Ramsay weet iedereen die hem kent. Wil je met hem werken dan heb je geen andere keuze dan te voldoen aan zijn standaard. Streven naar perfectie is voor Ramsay geen keuze maar het is noodzaak. Dezelfde perfectie gaat naar de inrichting van de keuken. Elke millimeter in de keuken is ingericht voor efficiëntie voor de koks. Het restaurant is ingericht om de gasten welkom te laten voelen zodat ze terug willen komen. Lees alles van Gordon in het boek ‘Denken als Gordon Ramsay’

https://social.tippr.nl/gordon-ramsay-alles-minder-dan-perfect-is-waardeloos

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg