fbpx

Gordon Ramsay – Alles minder dan perfect is waardeloos

Dat de lat altijd hoog ligt in de keuken van Ramsay weet iedereen die hem kent. Wil je met hem werken dan heb je geen andere keuze dan te voldoen aan zijn standaard. Streven naar perfectie is voor Ramsay geen keuze maar het is noodzaak. Dezelfde perfectie gaat naar de inrichting van de keuken. Elke millimeter in de keuken is ingericht voor efficiëntie voor de koks. Het restaurant is ingericht om de gasten welkom te laten voelen zodat ze terug willen komen. Lees alles van Gordon in het boek ‘Denken als Gordon Ramsay’

https://social.tippr.nl/gordon-ramsay-alles-minder-dan-perfect-is-waardeloos

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg