fbpx

Gordon Ramsay – Alles minder dan perfect is waardeloos

Dat de lat altijd hoog ligt in de keuken van Ramsay weet iedereen die hem kent. Wil je met hem werken dan heb je geen andere keuze dan te voldoen aan zijn standaard. Streven naar perfectie is voor Ramsay geen keuze maar het is noodzaak. Dezelfde perfectie gaat naar de inrichting van de keuken. Elke millimeter in de keuken is ingericht voor efficiëntie voor de koks. Het restaurant is ingericht om de gasten welkom te laten voelen zodat ze terug willen komen. Lees alles van Gordon in het boek ‘Denken als Gordon Ramsay’

https://social.tippr.nl/gordon-ramsay-alles-minder-dan-perfect-is-waardeloos

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg