fbpx

Gordon Ramsay – Alles minder dan perfect is waardeloos

Dat de lat altijd hoog ligt in de keuken van Ramsay weet iedereen die hem kent. Wil je met hem werken dan heb je geen andere keuze dan te voldoen aan zijn standaard. Streven naar perfectie is voor Ramsay geen keuze maar het is noodzaak. Dezelfde perfectie gaat naar de inrichting van de keuken. Elke millimeter in de keuken is ingericht voor efficiëntie voor de koks. Het restaurant is ingericht om de gasten welkom te laten voelen zodat ze terug willen komen. Lees alles van Gordon in het boek ‘Denken als Gordon Ramsay’

https://social.tippr.nl/gordon-ramsay-alles-minder-dan-perfect-is-waardeloos

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg