fbpx

Gordon Ramsay – IJdelheid staat harde beslissingen in de weg

Door de snelle groei van zijn imperium verliezen Ramsay en zijn zakenpartners het overzicht en daarmee de controle.
Een goed voorbeeld hiervan is het restaurant Amaryllis. In het weekend loopt het restaurant prima maar door de week is er geen publiek. Toch blijft Ramsay de deuren openhouden en verliest heel veel geld. Maar Ramsay leert hier wel van dat hij niet bang hoeft te zijn dat het mis kan gaan. Soms gaat het gewoon mis maar belangrijk is dat je je weer oppakt en verder gaat.

Lees alles van Gordon in het boek ‘Denken als Gordon Ramsay’

https://social.tippr.nl/gordon-ramsay-ijdelheid-staat-harde-beslissingen-in-de-weg

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg