Groenten in de oven grillen verloopt niet altijd perfect. Vaak worden ze een beetje slobberig en vaak verbranden ze. Beide wil je niet natuurlijk. Hoe krijg je die groenten nu juist wél perfect Voor de perfecte gegrilde groente kun je het beste het onderste deel van je oven gebruiken. De bakplaat bovenop de bodem, dus. Bij de meeste ovens komt de hitte namelijk vanuit de onderkant. Door de groentes onderin te plaatsen zullen ze dus sneller kleuren en een krokante laag krijgen, terwijl ze tegelijkertijd garen door de hitte die verspreid is door de rest van de oven. Super handig dus!
Grill those veggies!
https://social.tippr.nl/grill-those-veggies
Laatste artikelen
Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour
TIPPR-team - 0
Bidfood
Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...
Van drukte naar duidelijkheid
TIPPR-team - 0
Rabbit Messenger
Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Insight
Wagyu Biefstuk Classificaties
Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid, rijke smaak en...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.