fbpx

Grill those veggies!

Groenten in de oven grillen verloopt niet altijd perfect. Vaak worden ze een beetje slobberig en vaak verbranden ze. Beide wil je niet natuurlijk. Hoe krijg je die groenten nu juist wél perfect Voor de perfecte gegrilde groente kun je het beste het onderste deel van je oven gebruiken. De bakplaat bovenop de bodem, dus. Bij de meeste ovens komt de hitte namelijk vanuit de onderkant. Door de groentes onderin te plaatsen zullen ze dus sneller kleuren en een krokante laag krijgen, terwijl ze tegelijkertijd garen door de hitte die verspreid is door de rest van de oven. Super handig dus!

https://social.tippr.nl/grill-those-veggies

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg