De vraag naar whisky stijgt enorm. Tijd voor een leuk weetje over deze geliefde drank dus. Steeds vaker ontbreekt de leeftijdsverklaring van de whisky op het etiket. Dit komt doordat het aanbod van oudere whisky te weinig is voor de vraag. Vandaar de nieuwe aanpak: No-Age-Statement (NAS) whisky. De producent blend verschillende single malts en presenteert deze zonder leeftijd statement. Deze trend gaan we steeds meer terug zien bij destilleerderijen!
Groeiende vraag naar Whisky
https://social.tippr.nl/groeiende-vraag-naar-whisky
Laatste artikelen
TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn
TIPPR-team - 0
Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Insight
Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?
Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.