De vraag naar whisky stijgt enorm. Tijd voor een leuk weetje over deze geliefde drank dus. Steeds vaker ontbreekt de leeftijdsverklaring van de whisky op het etiket. Dit komt doordat het aanbod van oudere whisky te weinig is voor de vraag. Vandaar de nieuwe aanpak: No-Age-Statement (NAS) whisky. De producent blend verschillende single malts en presenteert deze zonder leeftijd statement. Deze trend gaan we steeds meer terug zien bij destilleerderijen!
Groeiende vraag naar Whisky
https://social.tippr.nl/groeiende-vraag-naar-whisky
Laatste artikelen
TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag
TIPPR-team - 0
TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Negroni Sbagliato
TIPPR-team - 0
“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...
Insight
Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca
Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.