Niet een heel nieuw concept dit, maar wel belangrijk om mee aan de slag te gaan. De groente van de maand! Zet het product van het seizoen of van de maand in het zonnetje en creëer lekkere gerechten met dit product. Het is altijd beter om seizoensgebonden producten te eten, ook omdat ze in die tijd dan voordeliger zijn. Probeer hier slim op in te spelen en zet die groenten in het zonnetje! ?
Groente van de maand
https://social.tippr.nl/groente-van-de-maand
Laatste artikelen
MICE Operations
TIPPR-team - 0
by Rabbit Events
Plan de beste events met minder werk. Het perfecte evenement organiseren kan makkelijker.Maak ook kennis met het bewezen proces van MICE Operations.Meer leads en...
On trend met Crushi: inspiratie met de Kiwi & Jalapeño salsa
TIPPR-team - 0
Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittigDe Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening groener en toekomstbestendig....
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.