fbpx

Groentekalender!!

Gebruik producten die alleen beschikbaar zijn het seizoen, vergeet dit niet te delen offline & online.

Als je eet wat het seizoen te bieden heeft en je kiest voor biologische en lokale producten, dan heeft jouw maaltijd slechts een kleine impact op het milieu en verklein jij je ecologische voetafdruk

1 Je bespaart energie. Energie die- anders zou gaan naar het vervoer van groenten, het stoken van serres en het aandrijven van koeling. Zo dring je mee de CO2-uitstoot terug

2 Je kiest voor plaatselijke productie en dus voor de lokale economie

3 En vooral: seizoensgroenten en -fruit zijn verser, ze hebben vaak meer smaak en een grotere voedingswaarde

https://social.tippr.nl/groentekalender

Laatste artikelen

Extra Marge en meer Gasten? Exclusieve Gerechten in de Horeca

Exclusieve gerechten zoals Japan's 'White Night' ijs van € 7.285In de horeca kunnen exclusieve gerechten een restaurant onderscheiden van de concurrentie, een unieke ervaring...

Eiwitten in frisdrank?

XXL Nutrition Gasten zoeken steeds vaker naar verfrissende, gezonde alternatieven die passen binnen een actieve levensstijl. Op het terras, na een workout of gewoon als...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg