fbpx

Groentekalender!!

Gebruik producten die alleen beschikbaar zijn het seizoen, vergeet dit niet te delen offline & online.

Als je eet wat het seizoen te bieden heeft en je kiest voor biologische en lokale producten, dan heeft jouw maaltijd slechts een kleine impact op het milieu en verklein jij je ecologische voetafdruk

1 Je bespaart energie. Energie die- anders zou gaan naar het vervoer van groenten, het stoken van serres en het aandrijven van koeling. Zo dring je mee de CO2-uitstoot terug

2 Je kiest voor plaatselijke productie en dus voor de lokale economie

3 En vooral: seizoensgroenten en -fruit zijn verser, ze hebben vaak meer smaak en een grotere voedingswaarde

https://social.tippr.nl/groentekalender

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg