Groenten als hoofdgerecht en vlees of vis als bijgerecht. Restaurants spelen slim in op de behoefte van de flexitarier.
Groenten als Hoofdgerecht
https://social.tippr.nl/groenten-als-hoofdgerecht
Laatste artikelen
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
TIPPR-team - 0
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...
TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen
TIPPR-team - 0
We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Insight
Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?
Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.