fbpx

Handgeschreven menu’s of niet?

Restaurants met handgeschreven menu’s wekken dat associatie op dat het eten gezonder is dan bij buren met niet handgeschreven menu’s. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Ohio.

De respondenten kregen twee menukaarten van een restaurant. Op de eerste menukaart was het lettertype Helvetica gebruikt. Voor de andere menukaart was er een handgeschreven lettertype gebruikt.

De deelnemers vonden de menukaart met de handgeschreven tekst prettiger. Het ’gekrabbel’ voor een gast wekt de perceptie dat er meer liefde en inspanning in de gerechten zit. Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat de gasten dachten dat het menu meer ’liefde’ bevat en ze het restaurant meer bereikbaar vinden én eerder geneigd zijn terug te keren.

Tekstcredit: Telegraaf

https://social.tippr.nl/handgeschreven-menu-s-of-niet

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg