fbpx

Handgeschreven menu’s of niet?

Restaurants met handgeschreven menu’s wekken dat associatie op dat het eten gezonder is dan bij buren met niet handgeschreven menu’s. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Ohio.

De respondenten kregen twee menukaarten van een restaurant. Op de eerste menukaart was het lettertype Helvetica gebruikt. Voor de andere menukaart was er een handgeschreven lettertype gebruikt.

De deelnemers vonden de menukaart met de handgeschreven tekst prettiger. Het ’gekrabbel’ voor een gast wekt de perceptie dat er meer liefde en inspanning in de gerechten zit. Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat de gasten dachten dat het menu meer ’liefde’ bevat en ze het restaurant meer bereikbaar vinden én eerder geneigd zijn terug te keren.

Tekstcredit: Telegraaf

https://social.tippr.nl/handgeschreven-menu-s-of-niet

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg